Елизабет  Фейм, по-известна като Михаела от сериала София ден и

...
Елизабет  Фейм, по-известна като Михаела от сериала София ден и
Коментари Харесай

Първо в HotArena! Елизабет Фейм от София ден и нощ е работила на розов чат?!

Елизабет  Фейм, по-известна като Михаела от сериала „ София денонощно “, крие мрачно минало. Това разкрива източник на HotArena, който ни изпрати и гореща фотография за илюстрация.

Преди да се включи в фотосите на „ София денонощно “, Бети е заработвала като уеб сексуален модел, к оето ще рече, че против избрана сума се е събличала пред камерите за наслада на сластни мераклии от другата страна. Според осведомени, Михаела от време на време е вкарвала и гаджето си в играта, с цел да може да дере повече пари. Това проличава и от фрагмента, на който незнайният мачо е награбил Фейм на „ задна “, а тя блажено гледа в камерата.

Днес Елизабет е загърбила доходоносното занятие , най-малко до момента в който се снима в „ София денонощно “. Актрисата споделя в изявление, че  с гаджето си доста обичат да се снимат, даже да нямат доста облекла по себе си.  Елизабет сподели,  че голотата не й пречи и с облика си на Михаела от сериала.   Тя на няколко пъти захвърли облеклата пред камерите. Явно приятелят и няма нищо срещу сходни подиуми с екранния й сътрудник. А пък и в този момент ще може да се фука освен с красиво, само че и с известно гадже!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР